Ζακ Ρογκ : Το φιλμ της τελετής έναρξης : Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε.

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ο τέως πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ. Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Τον θάνατο του τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) jacques rogge (ζακ ρογκ) θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ.

Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο Ζακ Ρογκ, πρώην Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε. - AgrinioTimes.gr
Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο Ζακ Ρογκ, πρώην Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε. - AgrinioTimes.gr from www.agriniotimes.gr
Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Ο ζακ ρογκ είναι γνωστός στους έλληνες και τις ελληνίδες, καθώς επί της προεδρίας του στη δοε διεξήχθησαν. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών. Ο βέλγος ήταν ορθοπεδικός χειρούργους με πτυχίο ιατρικής. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο.

Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε.

Πένθος έπεσε στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του. Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ολυμπιακής επιτροπής newsroom 29 αυγούστου, 2021 8:00 μμ Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Ο ζακ ρογκ στις 16 ιουλίου 2001, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ο ζακ ρογκ ήταν ο όγδοος πρόεδρος της δοε αναλαμβάνοντας καθήκοντα το 2001. Ο ρογκ ήταν ο όγδοος πρόεδρος της δοε, με θητεία από το 2001 έως το 2013, ενώ ήταν επικεφαλής της δοε κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων της αθήνας το 2004. Παρουσιάζει 111 άρθρα σχετικά με: Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών. Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Ο βέλγος ήταν ορθοπεδικός χειρούργους με πτυχίο ιατρικής. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της δοε ζακ ρογκ.

Ο βέλγος ήταν ορθοπεδικός χειρούργους με πτυχίο ιατρικής. Ο ζακ ρογκ ήταν ο όγδοος πρόεδρος της δοε αναλαμβάνοντας καθήκοντα το 2001. Ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ - Newshub.gr
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ - Newshub.gr from static.newshub.gr
Τον θυμόμαστε όλοι στους ολυμπιακούς αγώνες της αθήνας για την ομιλία του με το αξέχαστο. Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Ο βέλγος ήταν ορθοπεδικός χειρούργους με πτυχίο ιατρικής. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο.

Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή.

Ο ρογκ αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την ανν, μία κόρη, έναν γιο και δύο εγγόνια. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή. Ο ζακ ρογκ στις 16 ιουλίου 2001, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα. Ο ζακ ρογκ στην αθήνα το 2004 (πηγή: Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Τον θάνατο του τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) ζακ ρογκ θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός. Ο ζακ ρογκ είναι γνωστός στους έλληνες και τις ελληνίδες, καθώς επί της προεδρίας του στη δοε διεξήχθησαν.

Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Ο ζακ ρογκ ήταν μεγάλος φίλος της ελλάδας Ο κόμης ζακ ρογκ (jacques rogge, γενν.2 μαΐου 1942) είναι βέλγος ορθοπεδικός, που διετέλεσε πρόεδρος της δοε από το 2001 ως το 2013. Ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Ο βέλγος ήταν ορθοπεδικός χειρούργους με πτυχίο ιατρικής.

Ο ρογκ αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την ανν, μία κόρη, έναν γιο και δύο εγγόνια. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ - Newshub.gr
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ - Newshub.gr from static.newshub.gr
Ο ζακ ρογκ είναι γνωστός στους έλληνες και τις ελληνίδες, καθώς επί της προεδρίας του στη δοε διεξήχθησαν. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών. Ο ζακ ρογκ είναι γνωστός στους έλληνες και τις ελληνίδες, καθώς επί της προεδρίας του στη δοε διεξήχθησαν οι ολυμπιακοί αγώνες της αθήνας το 2004. Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ολυμπιακής επιτροπής newsroom 29 αυγούστου, 2021 8:00 μμ Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο πρώην πρόεδρος της. Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή.

Πένθος έπεσε στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του.

Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Τον θάνατο του τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) ζακ ρογκ θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός. Ο ρογκ ήταν ο όγδοος πρόεδρος της δοε, με θητεία από το 2001 έως το 2013, ενώ ήταν επικεφαλής της δοε κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων της αθήνας το 2004. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Ο ζακ ρογκ στην αθήνα το 2004 (πηγή: Ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Ο ρογκ αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την ανν, μία κόρη, έναν γιο και δύο εγγόνια. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ.

Ζακ Ρογκ : Το φιλμ της τελετής έναρξης : Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε.. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών. Θλίψη στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του θανάτου του άλλοτε πρόεδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.την είδηση έκανε γνωστή η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή στον. Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Πένθος έπεσε στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here